Araç parkı büyüyor

Çaycuma Belediyesi araç parkına yeni bir yol süpürme aracı daha kattı

Kaliteli ve etkin hizmet için bölgedeki pek çok ilke imza atan Çaycuma Belediyesi, hizmet standardını artırmak için, bir yandan da, araç parkını büyütüyor. Çaycuma Belediyesi, bu kez, yeni bir yol süpürme aracı daha aldı. Yeni alınan dizel yakıtlı makine, 2 metre süpürme genişliğinin yanı sıra, kar kürüme bıçağına da sahip. Saatte 4 bin metreküp emiş kapasitesine sahip fanı bulunan süpürme aracı, gezer hortumu ile farklı noktalarda temizlik yapabilme özelliği taşırken, boyutları nedeniyle de tüm cadde ve sokaklarda hizmet verme olanağı sağlıyor.

ÇOK DAHA NİTELİKLİ BİR TEMİZLİK HİZMETİ VERECEĞİZ

Araçla ilgili değerlendirmelerde bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Modern Çaycuma’yı yaratmak için geceli gündüzlü çalışırken, teknolojik olanaklardan da yararlanmak istiyoruz. Aldığımız bu araçla birlikte çok daha nitelikli bir temizlik hizmeti vereceğiz. Cadde ve sokakları çok daha hızlı ve hiç toz kaldırmadan çöpten arındıracağız. Aracımız ayrıca kar küreme özelliğine de sahip. Özellikle greyderlerin giremediği dar sokaklarda, artık rahatlıkla kar temizliği yapabileceğiz. Hep söylüyorum, Çaycumalılar her şeyin en iyisine layık. Biz de onlara layık olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni aracımızın halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.