TOKİ kuraları 13 Şubat’ta çekiliyor

Ön başvuruları alınan Çaycuma TOKİ konutların kura çekimi, 13 Şubat Pazartesi günü Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak

Çaycuma’da, TOKİ konutlarının hak sahiplerini belirlemek için yapılacak kura çekiminin tarihi ve yeri belli oldu. Buna göre kuralar, 13 Şubat Pazartesi günü, Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde çekilecek. TOKİ Çaycuma’da alt gelir grupları için B1 tipi (2+1) 180, orta gelir gelir grupları için C1 tip (3+1) 224 adet olmak üzere toplamda 384 konut yapacak. Bu konutlar için başvuran toplam 1823 kişi arasında çekilecek kura ile hak sahipleri belirlenecek. Noter huzurunda yapılacak kura çekilişiyle ilgili tüm çalışmaları Çaycuma Belediyesi yürütecek. Kura çekimi, saat 11.30’da başlayacak.

İKİNCİ ETAP DA YOLDA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “İlçede büyük bir beklentiye neden olan TOKİ konutlarıyla ilgili bir aşamayı daha geride bırakıyoruz. 13 Şubat’ta yapılacak kura çekimiyle, hak sahiplerini belirleyeceğiz. Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak kura çekimine büyük katılım olacağını düşünüyoruz. Salona girememe ihtimali olan vatandaşlarımız için görünürlüğü sağlamak için her türlü önlemi aldık. Salon dışına da ekranlar kuracağız. Vatandaşlarımız ayrıca kent merkezindeki dev ekrandan ve internet üzerinden de tüm dünyadan kura çekilişini izleyebilecek. TOKİ’nin 2. etabı için de çalışmalar sürüyor. Kısa bir gelecekte o etapla ilgili detayları yayımlayacağımızı ümit ediyorum. Çaycuma’mıza ve vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun” dedi.