Kantarcı, Baykal’a manda yoğurdu ikram etti

CHP’nin önceki Genel Başkanı Deniz Baykal referandum kampanyası için geldiği Çaycuma’da Belediyeyi de ziyaret etti. Başkan Kantarcı Baykal’a manda yoğurdu ikram etti.

Cumhuriyet Halk Partisinin önceki dönem Genel Başkanı Deniz Baykal, referandum çalışmaları nedeniyle geldiği Çaycuma’da, Belediyeyi de ziyaret etti.  Cumhuriyet Meydanı’nda son derece katılımlı mitingde Çaycumalılara hitap eden Deniz Baykal, konuşmasının ardından, yanındaki milletvekilleriyle birlikte Çaycuma Belediyesine geçti. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın Çaycuma Belediyesinin çalışmaları hakkında kısa bir brifing de verdiği Baykal, burada kendine ikram edilen manda yoğurdunun tadına da baktı.

GOLF ARACINA BİNDİ

Belediyede, başkan yardımcıları ve daire amirleri tarafından karşılanan Baykal, burada, kısa bir süre dinlendikten sonra Zonguldak’taki etkinliğe katılmak üzere ilçeden ayrıldı. Belediyeden Atatürk anıtına kadar, elektrikli golf aracıyla yolculuk eden Baykal’a, yol boyu toplanan vatandaşları yoğun ilgi gösterdi.