2016 yılı faaliyet raporu onaylandı

Çaycuma Belediyesi Meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı. Toplantıda belediyenin 2016 yılı faaliyet raporu ibra edildi

Çaycuma Belediyesi Meclisi nisan ayı toplantısı yapıldı. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda belediyenin 3 yıllık faaliyetleri ele alınırken, ihtisas komisyonlarına da seçim yapıldı. Yapılan seçimlerde Belediye Encümen Üyeliklerine Bahri Malakçı, Onur Yiğit; Plan Bütçe Komisyonuna Behçet Kemal Uzaldı, Musa Yıldırım, Yasemin Yamak; İmar Komisyonuna Fuat Kalaycı, Ali Alibabaoğlu, İrfan Kabuk, Türlü İşler Komisyonuna ise Volkan Yeşil, Cengiz Gökçe ve Mustafa Topçu getirildi. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın üç yıllık çalışmalardan oluşan geniş bir sunum yapmasının ardından, yeni belediye kompleksinin kaba inşaatının bitmesiyle, yüklenici firmanın şartname gereği belediyeye vereceği aracın hibe olarak kabulüne oy birliğiyle karar verildi.

BAŞKAN KANTARCI USUL GEREĞİ SALON DIŞINA ÇIKTI

Kimi komisyonlardan gelen kararların geldiği şekliyle kabul edilmesinin ardından, 2016 yılı faaliyet raporunun müzakeresine geçildi. Müzakere sırasında, usul gereği, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı salon dışına çıktı. Birinci Başkanvekili Fuat Kalaycı’nın yönettiği bu bölümde, tüm birimlerin yıl içinde yaptığı bütün faaliyetler okunarak müzakereye açıldı. Müzakere sonrasında yapılan oylamada, 2016 yılı faaliyet raporu ibra edildi.  Denetleme raporunun okunup, ibra edilmesinin ardından bir sonraki meclis toplantısının 3 Mayıs Çarşamba  günü yapılması kararlaştırılarak toplantı sona erdi.