Bisiklet şenliği sürüyor

Çaycuma Belediyesi personeline bisiklet dağıtmaya devam ediyor. Son olarak 135 personele daha bisiklet dağıtıldı

Çaycuma Belediyesi ilçede bisiklete olan ilgiyi artırmak, bu konuda farkındalık yaratmak için bisiklet dağıtmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, gazeteciler ve muhtarlardan sonra personelin kalan bölümüne de bisiklet dağıttı. Makine İkmal, Su ve Kanalizasyon, Mali Hizmetler, Fen İşleri, Temizlik Hizmetleri, İtfaiye müdürlüklerinin yanı sıra ÇAYBEL’de çalışan bağlı 135 personele, belediye garajında düzenlenen bir törenle bisikletleri verildi. Personele iyi günlerde kullanması dileğiyle bisikletlerini teslim eden Başkan Kantarcı, personelinden, işe gidip gelirken mümkün olduğunca bisiklete binerek örnek olmalarını istedi.