Barış ve adalet getirmesini diliyorum

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımlayarak “Bu mübarek gecenin tüm dünya insanlığına barış, huzur ve adalet getirmesini diliyor, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum” dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kantarcı mesajında, “Bu akşam barış, huzur ve kardeşlik ayı olan ramazanın en özel gecesini, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. Bu mübarek gecede hepimiz ellerimizi semaya açıp, yüce yaratandan bizlere barış, adalet ve huzur vermesini dileyeceğiz. Yardımlaşma, dayanışma, merhamet, gibi duyguları insanlığın ortak vicdanında daha fazla yeşertmesi için dualar edeceğiz.  Kırgınlıkların aşılıp kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için niyazda bulunacağız” dedi.

İSLAM ALEMİNİN KADİR GECESİ’Nİ KUTLUYORUM

Kantarcı mesajını, “Mübarek Ramazan ayını uğurlamaya hazırlandığımız şu günlerde manevi iklimine sığındığımız bu mübarek gecenin tüm dünya insanlığına barış, huzur ve adalet getirmesini diliyor, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum” dedi.