Bayramda tüm otoparklar ücretsiz

Çaycuma Belediyesinin tüm otoparkları Kurban Bayramı süresince ücretsiz olarak hizmet verecek

Çaycuma Belediyesinin ÇAYBEL şirketi tarafından işletilen 300 araç kapasiteli kapalı otoparkı dahil tüm otoparkları, Kurban Bayramı süresince ücretsiz hizmet verecek. Uygulama bayramın birinci günü başlayıp son günü bitecek. Son günlerde, özellikle gurbetçi vatandaşların gelmesiyle yüzde 100 doluluk oranına ulaşan katlı otoparka vatandaşlar araçlarını güvenle park edebilecek.

HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALDIK

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Vatandaşlarımızın bayramı huzur içinde geçirebilmesi her türlü, önlemi aldık. Vatandaşlarımız rahat bir bayram geçirsin diye tüm otoparkları ücretsiz hale getirdik. Vatandaşlarımız şu anda ilk 1 saati ücretsiz,  3 saati 1, 3 saati ve üzerine ise 5 lira ödüyordu bayramda onu da ödemeyecek. Bayramdan sonra da bu tarife üzerinden hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.