Çaycuma Belediyesinin şirketi olan ÇAYBEL’in, 241 çalışanı, düzenlenen promosyon ihalesiyle adeta ikramiye kazandı. 3 yıl için belirlenen 2.820 lira tüm çalışanların hesabına yattı
Çaycuma Belediyesinin şirketi olan ÇAYBEL, 241 çalışanın maaşlarını dağıtacak bankanın belirlenmesi için promosyon ihalesi yaptı. Toplam 8 bankanın katıldığı ihaleyi kazanan banka, tüm çalışanlara üç yıl için 2.820 lira ödemeyi taahhüt etti. İhaleyi kazanan banka yasal işlemlerin tamamlanıp anlaşmanın imzalanmasından sonra, taahhüdü olan 2.820 lirayı tüm çalışanların hesabına yatırdı. Adeta bir ikramiye kazanan çalışanlar büyük sevinç yaşarken, başarılı bir ihale kendilerine bu düzeyde yüksek promosyon kazandıran Çaycuma Belediyesi ile ÇAYBEL’in yöneticilerine teşekkür etti.