Soylu’dan Çaycuma Belediyesine teşekkür

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşanan sel felaketi sonrası arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere Bozkurt’a ekip gönderen Çaycuma Belediyesine bir belge ile teşekkür etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 11 Ağustos 2021’de meydan gelen ve 82 kişinin hayatını kaybetmesine, 282 kişinin yaşanmasına neden olan sel felaketi sonrasında, arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere bölgeye ekip gönderen Çaycuma Belediyesine, bir belge ile teşekkür etti. Teşekkür Belgesi, Belediye Başkanlığının yanı sıra İtfaiye Müdürü Ferdi Maden, İtfaiye Vardiya Sorumlusu Emrah Kaptan ve şoför Özkan Köktürk’e de verildi.

“BEN DE VARIM!” DEDİĞİNİZ İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER
          İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı antetli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu imzalı belgelerde, “Batı Karadeniz'de meydana gelen sel afetinden sonra devlet-millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yaraların el birliğiyle sarılması için bölgede fedakarca yürüttüğünüz çalışmalarla, afetzede vatandaşlarımıza sunduğunuz maddi-manevi destekle ‘Ben de varım!’ dediğiniz için sonsuz teşekkürlerimle...” denildi.