Beyaz Masa İletişim Formu - Çaycuma Belediyesi

Beyaz Masa İletişim Formu

BEYAZ MASA

Beyaz Masa, Belediyemiz  yetki alanına giren konulara ilişkin İstek ve Şikayetlerinizi, tek noktadan iletebileceğiniz bir birim olarak faaliyete başlamıştır. İstek veya Sorununuzu bidirdiğiniz anda, Beyaz Masa görevlisi tarafından Bilgi Yönetim Sistemine kayıt edilerek on-line olarak ilgili Birim Müdürünün bilgisayarında Görev Emri oluşmakta ve aynı anda cep telefonuna da SMS mesajı ile iletilmektedir.

Böylece anında ilgili Birimin İş Planına alınmış olan İstek veya Sorununuzla ilgili işlemler hemen başlatılarak,  niteliğine göre değişen sürelerde olmak üzere hızla çözüme kavuşturulmaktadır.

Belli bir süre gerektiren işlemler ile uzun vadeli planlamaya veya Meclis Kararına tabi işlemler, SMS ile ara bilgilendirme mesajı olarak size bildirilmektedir. İstek veya Sorununuz  çözüme ulaştığında ise SMS mesajı ile bilgilendirileceksiniz.

İstek ve şikayetlerinizi şahsen Beyaz Masaya gelerek,  ALO 153  hattını arayarak, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresine mail yollayarak  veya aşağıda yer alan formu doldurarak iletebilirsiniz.

Beyaz Masa İletişim Formu