Site Yöneticilerine Doğalgaz Semineri

Çaycuma Belediyesi’nden doğalgaz çalışmaları öncesi site yöneticilerine bilgilendirme toplantısı.
Çaycuma Belediyesi Yeni Mahalle ve Çay Mahallesinde Temmuz ayında başlayacak olan doğalgaz çalışmaları öncesi site yöneticilerine bilgilendirme semineri düzenledi.
   Akmercan Batıkar Doğalgaz firması Müşteri Hizmetleri Şefi Eren Emre Köksal ve Burçin Kocadayı tarafından verilen seminer Çaycuma Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşti. Seminere Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Fen İşleri Müdürü Olcay Aydın ile Yeni Mahalle ve Çay Mahallesindeki site yöneticileri katıldı.
   Seminerde doğalgaz nedir, avantajları, ucuzluğu, bölgede tüketim miktarı ve abonelik işlemleri konularında bilgiler verildi.
   Site yöneticileri ile karşılıklı görüş alışverişiyle devam eden seminerde Başkan Kantarcı, Çaycuma’da bu sene doğalgaz çalışmalarının önemli bölümü tamamlanacağını, seneye de tamamen bitirmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Bina sahiplerinin doğalgaza geçmeleri için Belediye olarak teşvik etmekteyiz. Özellikle sitelerin merkezi sistemle doğalgaza geçmelerini öneriyoruz. Kötü kömür yakılmasının önüne geçmek için de baca denetimleri yaparak havayı kirletenlere cezai işlem uygulanacaktır. Amacımız ceza kesmek değil, bina sahiplerini doğalgaza geçmelerini teşvik etmektir. Temiz solunabilir bir hava ile Çaycuma’yı örnek güzel bir şehir yapmak istiyoruz.”dedi.