Eğitim Gönüllülerinden Başkan Kantarcı’ya Teşekkür

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci, katkılarından ötürü Başkan Kantarcı’ya teşekkür etti.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci, katkılarından dolayı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti.

Oktay İnci imzalı teşekkür metninde, 19 yıldır Türkiye’de ilköğretim çağı çocuklarına eğitim desteği vererek, onların yeteneklerini keşfetmelerine ve yaşsam becerileri kazanmalarına yardımcı olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın sadece Türkiye’de değil dünyada da taktir gördüğü ve örnek teşkil ettiği ifade edildi.
   Elde edilen bu önemli başarıda Çaycuma Belediyesi’nin desteği de olduğunu ifade eden Okyat İnci, verilen destekten ötürü Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya teşekkür etti.