Haziran Ayı Su Analiz Sonuçları

Başkan Kantarcı; “Sularımızı içilebilir hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
   06.06.2014 tarihlerinde Çaycuma Belediyesi içme ve kullanma suyu şebeke sisteminden alınan su numunelerinin analiz sonuçları açıklandı. Çaycuma Belediyesi tarafından ilçe Halk Sağlığı Laboratuarı Müdürlüğü’ne periyodik olarak yaptırılan analiz sonuçlarına göre beş ayrı noktadan alınan numunelerin içinde 75.Yıl İlk Öğretim Okulu ve Çaycuma Endüstri Meslek Lisesi'nden alınan numunede Koliform bakteri parametresi “Uygun Değil”, diğer parametreler ise “Uygun” çıktı.
   2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Çaycuma Devlet Hastanesi ve Askerlik Şube Başkanlığı’ndan alınan numunelerde ise tüm parametreler “Uygun” çıktı.
   Çaycuma Belediyesi analiz sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı; “İçme suyu analizleri devam edecek ve sadece uygun olduğunda değil uygun olmasa da sonuçlar gizlenmeyecek, kamuoyuyla paylaşılacaktır. Sularımızı içilebilir hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.