İtfaiye Personeline Doğalgaz Semineri

Çaycuma Belediyesi İtfaiye personeline doğalgaz veyangınlarına karşı eğitim verildi.

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Garajında itfaiye personeline ilçede kullanımına başlanılan doğalgaz ve doğalgaz yangınlarının anlatıldığı eğitim verildi. 20 personelin katıldığı eğitim programında, doğalgaz nedir, faydaları nelerdir, tehlikeleri nelerdir ve doğalgaz yangınlarına müdahale nasıl olmalıdır gibi konularda görsel bilgiler verildi. Akmercan Doğalgaz Dağıtım Müşteri Hizmetleri şefi Eren Emre Köksal tarafından verilen, yaklaşık 2 saat süren eğitimde itfaiye personeli de konu hakkında sorular sorarak yanıtlar aldılar.
   Personel eğitimine önem verdiklerini ifade eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Öncelikle halkımızın doğalgaz konusunda bilinçlenmesi için ilçemizde site yöneticilerine seminer verilmiştir. Ardından kendi personelimizi de konu hakkında eğitimli olmaları için bu seminer düzenlenmiştir. Bu tür eğitim çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.