Çaycuma Belediyesi’nin Veteriner Hekimleri ile İşbirliği

Çaycuma’daki veteriner hekimleri ile bir araya gelen Başkan Kantarcı ortak yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma’daki veteriner hekimleri ile bir araya gelerek ortak yapılması gerekenler konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Çaycuma Belediyesi Veteriner Hekimi Uğur Gemici, Veterinerler Odası Başkanı Önder Alkan, Murat Çarşanbalı, Daver Pehlivan, Mustafa Özer ve Yunus Karail’den oluşan veteriner heyeti Başkan kantarcı ile görüş alışverişinde bulundu.
   Toplantıda yapılması gerekilen resmi prosedürler, sokak hayvanlarının şehre yakışır biçimde yaşamlarının sürdürülebilmesi için yapılması gerekilenler konuşuldu. Çaycumalı veterinerler de zaman zaman yapılacak olan sağlık müdahalelerine dahil olup ilaç desteğinde bulunabileceklerini söylediler.
   Başkan Kantarcı, özellikle sokak hayvanları konusunda Çaycumalı veterinerlerle birlikte hareket edeceklerini, bu tür toplantıların da devam edeceğini ifade etti.