Anket Sandığı Basın Huzurunda Açıldı

Yeni Belediye binasının yer tespiti için kurulan sandıkta 2819 oy kullanıldı.
   Çaycuma Belediyesi tarafından yeni hizmet binasının yer seçimi konusunda kurulan anket sandığı basın huzurunda açılarak sayımı yapıldı.
  Yeni Belediye binasının yer tespiti için kurulan, bir ay süren ankete 2819 oy kullanıldı.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, oy dağılımının inşaatı yarım kalan atıl bina 1667, mevcut bina 518, Sosyal bina 507 ve yeni bir alana yeni bina seçeneği 119 oy verildiğini açıkladı.
   Halkın kararına her zaman saygı duyduklarını ifade eden Başkan Kantarcı, sandıktan çıkan ve internet üzerinden yapılan anket sonuçlarının belediye meclisinde görüşülerek karar bağlanacağını açıkladı.

Vatandaşların istek ve şikâyetlerini hızlı ve etkileyici bir şekilde almak için Beyaz Masa uygulamasına da başladıklarını ifade eden Başkan Kantarcı, “Vatandaşlarımızın dilek ve isteklerini bildirdikleri zaman anında bilgisayar kayıtlarına geçerek, ilgili birimlere ulaşıyor ve çözüme gidiliyor. Son derece modern ve bölgemizde başka hiçbir belediyede uygulanmayan bir uygulamaya başlattık. 20 günde 413 müracaat yapıldı ve birçoğu çözüldü” dedi.