Hayvan Sahiplerine Cezai İşlem Devam Ediyor

Hayvan sahiplerine yapılan uyarı ve cezalara rağmen başıboş gezen 8 büyükbaş hayvan toplanarak yine sahiplerine para cezası uygulandı.
Çaycuma ilçe merkezinde başıboş gezen 8 büyükbaş hayvan toplanarak sahiplerine para cezası uygulandı. Geçtiğimiz günlerde de 14 büyükbaş hayvan toplanmış sahiplerine para cezası uygulanmıştı.
Uyarılara rağmen 8 büyükbaş hayvanın ilçe merkezinde başıboş gezdiği tespit edildi. Çaycuma Belediyesi Zabıta Komiserliği ekibi ile Mazbaahane ekiplerince ilçe merkezinde başıboş gezen büyükbaş hayvanlar toplanılarak hayvan sahiplerine hayvan başı 50 TL para cezası uyguladı.
Çaycuma Belediyesi Zabıta Komiserliği, bu uygulamanın devam edeceğini ifade ederek, büyükbaş hayvan sahiplerinin cezai işlem görmemeleri için daha duyarı olmaları yönünde yeniden uyarıda bulundu.