510 çocuk eğitime başladı

510 çocuk eğitime başladı

Yayınlanma Tarihi: 27.06.2024 - Perşembe | Görüntülenme Sayısı: 154 görüntüledi
510 çocuk eğitime başladı
Çaycuma Belediyesinin Atatürk Spor Merkezi’nde “Çaycuma’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak” mottosuyla düzenlediği ücretsiz yüzme kurslarının 1. etabında 510 çocuk kurs görmeye başladı.
Çaycuma Belediyesinin “Çaycuma’da yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak” mottosuyla başlattığı ücretsiz yüzme kurslarının altıncısı, 510 çocuğun katılımıyla başladı. 21 Temmuz’a kadar devam edecek kursa velileriyle birlikte gelen çocuklar, Atatürk Spor Merkezini adeta bayram yerine çevirdi. Bazıları ilk kez havuzla tanışan çocuklar, yarı olimpik bir havuzda, bir su sporu yapmanın keyfini yaşadı.
HAFTADA 2 GÜN KURSA GELEN ÇOCUK, TOPLAMDA 8 SAAT DERS GÖRÜYOR
Kurslardan, Atatürk Spor Merkezi’ne üye olan 4-16 yaş arasındaki tüm çocuklar ücretsiz olarak yararlanıyor. Kursu veren 2’si kadın 3 eğitmenin tamamı en üst kademe olan “3. Kademe Yüzme Antrenörü” belgesine sahip bulunuyor. Temel yüzme kursunu hızlı geçen kursiyerlere belli bir mesafeyi hızlı yüzme teknikleri de öğretiliyor. Haftada 2 gün kursa gelen çocuk, toplamda 8 saat kurs görüyor.
İlginizi Çekebilecek Yazılar

Fikirlerinizle yönetime katılın

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, daha etkin hizmet verip vatandaş…

03.03.2017
Cuma
Detaylar

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden

Ana Boru Arızası nedeniyle; İstasyon Mahallesinin; Kenan Aydın Caddesi, Hacılar…

07.11.2022
Pazartesi
Detaylar

Ülkenin tüm renkleri Çaycuma’daydı

Ülkenin çeşitli illerindeki 41 dernek ve federasyonun oluşturduğu “Yedi Renk…

16.10.2018
Salı
Detaylar

SATILMIŞ GEDİKLİ’NİN CENAZESİ

İLÇENİN VELİOĞLU MAHALLESİ’NDEN, MERHUM TEVFİK GEDİKLİ’NİN OĞLU, YURDAGÜL ESEN, NAZMİYE…

19.12.2022
Pazartesi
Detaylar