16 köye daha çocuk parkı

16 köye daha çocuk parkı

Yayınlanma Tarihi: 04.05.2023 - Perşembe | Görüntülenme Sayısı: 110 görüntüledi

16 köye daha çocuk parkı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı “83 köye 83 çocuk parkı” projesi kapsamında 16 köye daha çocuk parkı yapıldığını, böylece çocuk parkı yapılan köy sayısının 64’e çıktığını söyledi

Çaycuma Belediyesi mayıs ayı olağan meclis toplantısı Çaycuma Belediye Meclisi Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra daire amirleri de katıldı. 2022 yılı bütçe kesin hesabının oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, belediyeye, bütçesinin yüzde 10’u kadar borçlanabilme yetkisi de verildi. Belediye şirketi Çaybel’in sermayesinin 2 milyon lira artırılması kararının da alındığı mecliste, Çaycuma Arasta içinde Zonguldak Jeoparkı Müdürlüğüne yer tahsisi de yapıldı. Tataristan Cumhuriyeti Aktanysh Belediyesi ile olan kardeş kent ilişkisinin sonlandırılıp Akryz Belediyesi ile kardeş kent ilişkisinin başlatılması kararının da alındığı toplantıda, Tataristan’ın ulusal bayramı olan Sabantuğ etkinliklerine katılmak üzere bir heyetin görevlendirilmesi de kararlaştırıldı.

104 LOJMAN TPAO’YA DEVREDİLDİ
Meclis nisan ayı içinde yapılan faaliyetler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, SEKA Sosyal tesisleri içindeki 104 lojmanın bilim merkezinin yapımına dair protokol çerçevesinde TPAO’ya devredildiğini söyledi. Belediye sitesindeki 12 dairenin geri kazanım işlerinde sona doğru gelindiğini de ifade eden Kantarcı, eski cezaevi ile eski belediye binası restorasyon çalışmalarında da oldukça mesafe kaydedildiğini dike getirdi. Devam eden “83 köye 83 çocuk parkı” projesinde 16 yeni köye daha çocuk parkı kurulduğunu söyleyen Başkan Kantarcı, “Böylece destek verdiğimizi çocuk parkı kurduğumuz köy sayısı 64’e çıktı.” dedi. Toplantı haziran ayı birleşiminin 7 Haziran Çarşamba günü yapılmasının karar altına alınmasının ardından sona erdi.

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Çaycuma’ya Bankamatikli Taksi Durağı

Çaycuma Belediyesi ilçedeki taksi duraklarını yeniliyor. Nihat Kantarcı Caddesi, Belediye…

26.02.2015
Perşembe
Detaylar

Perşembe ile suyumuzu bölüşüyoruz

Kuvvetli yağışlar sırasında Perşembe’ye su veren keson kuyunun kullanılamaz hale…

30.06.2022
Perşembe
Detaylar

4 bin kişiye aşure

Çaycuma’da, Muharrem ayı nedeniyle 4 bin kişilik aşure dağıtıldı. Çaycuma…

21.09.2018
Cuma
Detaylar

Çaycuma’ya yeni İmar Planı

Proje çalışmasının eden. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı…

11.08.2015
Salı
Detaylar