Çaycuma Belediyesi Kasım 2014 Meclis Toplantısı

Çaycuma Belediyesi Kasım 2014 Meclis Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 04.11.2014 - Salı | Görüntülenme Sayısı: 67 görüntüledi

Çaycuma Belediyesi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20’nci maddesine istinaden Kasım Ayı Meclis toplantısını Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında gerçekleştirdi.

 

Toplantıda gündem maddesinde yer alan Belediyenin 2015 Mali Yılı Gelir Tarifeleri ile  2015 Mali Yılı Analitik Bütçesi görüşüldü.

 

Belediyenin hizmetlerinde kullanılmak üzere yurtdışından araç alımı işinin görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

Ekim Ayı Meclisinde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen “Sosyal Yardım Yönetmeliği” ile ilgili olarak komisyondan gelen raporun görüşülerek oybirliğiyle kabul edildi.

 

Ekim Ayı Meclisinde İmar Komisyonuna havale edilen işler ile ilgili olarak komisyondan gelen konular görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi.

 

Gündem maddesinde yer almayan Çaycumalı gazeteci Hasan Ataman’ın “Çaycuma Belediyesi’nin kuruluş tarihi” ile ilgili araştırması meclis gündemine alındı. Gazeteci Ataman’ın Belediyenin kuruluş tarihinin 1945 yerine 1944 olması gerektiğine yönelik araştırması komisyona havale edildi.

 

Toplantı dilek ve temenni konuşmalarıyla sona erdi.

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

KİRALAMA VE SATIŞ İHALE İLANI

ÇAYCUMA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İLAN MUHTELİF KİRALAMA VE SATIŞ İŞLERİ İHALE…

15.04.2022
Cuma
Detaylar

“Manyak Anne” Çaycuma’daydı

130 bin takipçisi ile bir sosyal medya fenomeni olan, “Manyak…

05.03.2018
Pazartesi
Detaylar

“Çaycuma” Adının Kaynağı

Bir varsayıma göre Çaycuma adı “çay” ve “cuma” sözcüklerinden türemiştir….

24.11.2021
Çarşamba
Detaylar

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden Yeni Su Hattı Çalışmaları Nedeniyle…

04.08.2023
Cuma
Detaylar