Çaycuma Belediyesinin katkılarıyla Çaycuma Bisiklet Topluluğu, İstanbul’da Bisiklet Festivaline katıldı.
Çaycuma Belediyesi Bünyesinde yeni oluşturulan Çaycuma Bisiklet Topluluğu, İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivaline katıldı. 30 Çaycumalı bisikletliyi Çaycuma’dan Belediye Başkan Vekili Onur Yiğit uğurladı. Ziyaret nedeniyle İstanbul’da bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise Çaycumalı Bisikletlileri İstanbul’da karşıladı.
Çaycuma Bisiklet Topluluğu’nun da katıldığı Dünya Çevre Günü ve İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali kapsamında, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda bir araya gelen çok sayıda bisikletli, Boğaz Köprüsü’nden geçti.
İstanbul 1. Uluslararası Bisiklet Festivali Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’nda başladı. Festivalin açılışına yüzlerce bisikletli katıldı.
Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nden hareket eden Bisikletliler, Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’nin önünde toplandıktan sonra saat 11.00’de “Dünya Çevre Günü Kıtalararası İstanbul Bisiklet Gezisi” için hareket ettiler ve saat 11.30’da Boğaz Köprüsü Geçişi yaptılar. 15 bin bisikletseverin katıldığı gezi Harem-Üsküdar Otoparkında son buldu.
Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 40 kıraathane ve 21 çay…
Çaycuma’yı çok sevdik Almanya’nın Lennestadt kentinden gelen Gymansium Der Stadt…
Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü…
İLÇEMİZ YENİ MAHALLESİ’NDEN, AYBEN, VİCDAN VE VİLDAN ÖZKAN’IN ANNELERİ, ESKİ…