Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni yılın ilk iş gününde personelle yaptığı toplantıda, “2016 a son derece verimli geçti, yeni yılda daha çok çalışacağız” dedi.
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, 2017 yılının ilk çalışma gününde belediye personeliyle bir toplantı yaparak, çalışanların yeni yılını kutladı. 2016’da son derece verimli bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyleyen Kantarcı, “Bizler Çaycuma’da çok iyi bir dönem geçirdik ama gerek ülkemizin, gerekse de dünyanın durumu çok kötü. Yeni yıla adımımızı atmamızın üzerinden bir saat geçmeden İstanbul’da yapılan katliam, hepimizin moralini alt üst etti. Terör her yerde, ‘Burada kesinlikle böyle bir şey olmaz’ denilen yerde bile saldırılar düzenlenebiliyor. Çaycuma’da güven ve huzur içindeyiz. Bunun bozulmaması için son derece dikkatli olmamız gerekiyor. Farklılıklara tahammül göstermemiz, çoğulculuğu korumamız lazım. Kimse kimsenin hayat tarzına karışmamalı” dedi.
DAHA TEMPOLU BİR ÇALIŞMA YÜRÜTECEĞİZ
Ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması için herkese görevler düştüğünü söyleyen Kantarcı, “Çabalarınızla iyi işler yaptık. Hep söylüyorum, içinde yaşadığımız zor günleri aşmamız için birbirimizle dayanışmamızı yükseltmemiz kadar, görevimizi de doğru yapmamız gerekiyor. Hepimiz bulunduğumuz yerde en iyisini yapmak için gayret sarf etmeliyiz. Böyle yapalım ki, bir umut pırıltısı olan Çaycuma’yı ülkeye örnek bir şehir yapalım. Çaycuma’nın ışığını her yere yayarak, mutlu bir ülke yaratalım. 2017’de de çok daha tempolu bir çalışma yürüteceğiz. Hepinizin bunun sorumluluğuyla hareket edeceğinize inanıyor, yeni yılınız kutluyorum” dedi. Kantarcı, personeline yeni yıl nedeniyle pasta ikramı yaptı.
16.10.2022-PAZAR CENAZE İLANI İLÇENİN KORAMANLAR KÖYÜ’NDEN, PERİHAN ALİBABAOĞLU, MERAL KAYMAKYEMEZ,…
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, geçmiş dönemde, inşaatı biten ancak…
İLÇEMİZ AYVAZLAR MAHALLESİ’NDEN, NAZİKER KALAYCIOĞLU, SAİM, DURDU VE SATILMIŞ AKYÜZ’ÜN…
Ana Boru Arızası Nedeniyle; İstasyon Mahallesinin; Küçük Sanayi Sitesi, Yeşil…