Hiçbir belediyede böyle bir kadro yok

Yayınlanma Tarihi: 12.01.2018 - Cuma | Görüntülenme Sayısı: 78 görüntüledi

Çaycuma Belediye Meclisinde konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı değişik mesleklerde işe alınan personelin kısa sürede uyum sağlayarak başarılı işler yaptığını söyledi.

Çaycuma Belediye Meclisinin ocak ayı ikinci birleşim toplantısı Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında yapıldı. Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda, meclis üyeleri ve daire müdürleri hazır bulundu. Toplantıda, 3 Ocak’ta yapılan ilk belediye meclis tutanağının özeti okundu ve oy birliğiyle kabul edildi. Ardından 2018’de belediye bünyesinde görev yapacak sözleşmeli 17 personelin ücretleri görüşüldü. Sözleşmeli personelin ücretleri tek tek oy birliğiyle kabul edildi. Sözleşmeli olan 5 yeni personel meclis üyelerine tanıtıldı.

MOTİVASYONLARI ARTTIKÇA DAHA GÜZEL ÇALIŞMALAR BEKLİYORUZ

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, sözleşmeli personellerin ücretlerinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından yaptığı konuşmasında, 5 kişinin dahil edilmesiyle birlikte sözleşmeli personel sayısının 17’ye yükseldiğini söyledi. Çaycuma Belediyesine değişik meslekte alınan ve kısa sürede faydalı çalışmalar yapan eski, yeni tüm çalışanlara teşekkür eden Başkan Kantarcı, şöyle dedi: “Belediye bünyemizde kadrolu, sözleşmeli ve taşeron kadrosunda çalışan arkadaşlarımız var. Böyle bir kadro hiçbir belediyede yok. Bundan sonra da yerlerine alışmalarıyla da ve motivasyonlarının artmasıyla da çok daha güzel çalışmalar bekliyoruz. Hepsine de sağlıklı, mutluluklar diliyoruz.”

FUARCILIK ŞİRKETİNE ORTAKLIK TEKLİFİ GÖRÜŞÜLDÜ

Öte yandan, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası’nın (TSO) kurmayı düşündüğü Fuarcılık Şirketine ortak olunması talebiyle ilgili Türlü İşler Komisyonundan gelen rapor görüşüldü. Komisyon, yapılan incelemede, konunun çok kapsamlı olması özellikle Türk Ticaret Kanunu’yla, belediye mevzuatı bakımından ayrıntılı inceleme ve uzmanlık gereken bir konu olması sebebiyle ek süre talep etti. Türlü İşler Komisyonu’nun ek süre talebi oy birliğiyle kabul edildi. Belediye Meclisi, şubat ayı toplantısının 1 Şubat Perşembe günü yapılmasına karar verilmesiyle oy birliğiyle kabul edildi.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

OKAN YILDIRIM’IN CENAZESİ

İLÇEMİZ YUKARIİHSANİYE KÖYÜ’NDEN, NEVZAT YILDIRIM’IN OĞLU OKAN YILDIRIM VEFAT ETMİŞTİR….

11.08.2023