Köprü Faciasının 3. Yıldönümü

Köprü Faciasının 3. Yıldönümü

Yayınlanma Tarihi: 06.04.2015 - Pazartesi | Görüntülenme Sayısı: 48 görüntüledi

Çaycuma’da 6 Nisan 2012 yılında yaşanan köprü faciasında hayatını kaybeden 15 kişi için Çaycuma Belediyesi ve Kent Konseyi anma programı düzenlendi.

 

Çaycuma Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan 6 Nisan Anıtı önünde düzenlenen anma programına; İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Saltukova Belediye Başkanı Zerrin Güneş, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Emniye Müdürü Seyfi Ömer Paça, Diyanet-Sen Çaycuma İlçe Başkanı Kenan Tunç, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ve köprü faciasında yakınlarını kaybedenler katıldı.

 

Program öncesi Kuranı- Kerim okundu ve ilahiler söylendi. Anma programında ayrıca Çaycuma Kent Konseyi tarafından lokum ve gül suyu ikram edildi. Daha sonra İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklığlu tarafından dua edilerek program sona erdi.

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Bu planı her yönüyle tartışmalıyız

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, BAKKA tarafından hazırlanan Bölge Kalkınma Planı’nın…

27.02.2023
Pazartesi
Detaylar

İnsanlık onun değerlerine sarılmadan selamete…

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı Mevlit Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, “Sevgili…

17.10.2021
Pazar
Detaylar

CEMİLE EREN’İN CENAZESİ

İLÇENİN KAYIKÇILAR MAHALLESİ’NDEN, LEYLA HALATÇI, NECLA AKYÜZ, HAYRİYE YILMAZ, ALTAN…

27.04.2023
Perşembe
Detaylar

FEYZULLAH ÜZMEZ’İN CENAZESİ

AYŞE, HAYRULLAH, NİHAT VE TELAT’IN BABASI, FEYZULLAH GÖKTUĞ’UN DEDELERİ, ESNAF…

18.08.2022
Perşembe
Detaylar