Son 12 konut da satışa sunuldu

Son 12 konut da satışa sunuldu

Yayınlanma Tarihi: 10.04.2017 - Pazartesi | Görüntülenme Sayısı: 403 görüntüledi

Çaycuma Belediyesi Vadi Evleri projesinde son kalan 12 konutu da açık artırma yoluyla satışa çıkardı. İhale 21 Nisan’da yapılıyor.

 

Çaycuma Belediyesi,  Oktay – Olcay Yurtbay Caddesi üzerinde yapımını sürdürdüğü Vadi Evleri’nde son kalan 12 konutu da ihale yoluyla satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 21 Nisan Cuma günü, Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak. Şartnameleri bedelsiz olan ihaleye aynı gün, saat 14.00’e kadar müracaat edilebilecek. Açıklanan ihale şartnamesine göre, 3+1 ve 4+1 odalı konutlar, 230 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.  Peşin alımın esas alınacağı ihalede, vade farkı gözetilerek, taksitlendirme seçeneği de sunulacak. Daha önce 34 âdeti, üç gün gibi kısa bir sürede satılan konutların son kalan 12’si için ihaleye gireceklerin belediyeye herhangi bir borcu olmaması koşulu aranacak.

 

KAYNAKLARIMIZI AKILCI KULLANIYORUZ

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Bir vizyon projede daha sona doğru yaklaşıyoruz. Özgün mimarisi, modern tasarımıyla Çaycuma’ya değer katacak Vadi Evleri projemizin daha önce 34 tanesini satmıştık. Şimdi son kalan 12 konutu da satışa çıkarıyoruz. Böylece belediyemize büyük gelir elde edeceğiz. Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, maksimum fayda sağlıyoruz. Yıllardır unutulmuş bir projeyi hayata geçirdik ve çok başarılı sonuçlar elde ettik. Elde ettiğimiz gelirle diğer projelerimizi finanse edeceğiz. Vadi Evleri’mizin Çaycuma halkın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

EMİNE BOSTANCI’NIN CENAZESİ

İLÇENİN ÇOMRANLI KÖYÜ’NDEN; SEHER, HAYRİYE, CANSEVER VE VELİ BOSTANCI’NIN ANNELERİ,…

17.12.2021
Cuma
Detaylar

ERAY GEMİCİ’NİN CENAZESİ

İLÇEMİZ GEMİCİLER MAHALLESİ’NDEN, DURSUN VE MİHRİYE GEMİCİ’NİN OĞULLARI, TUĞBA ASLANTAŞ’IN…

29.05.2024
Çarşamba
Detaylar

ÜNAL AKCAALAN’IN CENAZESİ

İLÇEMİZ AHATLI KÖYÜ’NDEN, MERHUM SATILMIŞ AKCAALAN’IN OĞLU, HAKAN VE SEFA…

10.06.2024
Pazartesi
Detaylar

Pedallar Otomobilsiz Çaycuma için döndü

Çaycuma Belediyesi,  Çaycuma Kent Konseyi ve Çaycuma Bisiklet Topluluğu işbirliğinde…

21.09.2018
Cuma
Detaylar