Tamam Çocuklar dev uçurtmayı boyayacak

Tamam Çocuklar dev uçurtmayı boyayacak

Yayınlanma Tarihi: 18.10.2023 - Çarşamba | Görüntülenme Sayısı: 180 görüntüledi

Tamam Çocuklar dev uçurtmayı boyayacak

Çaycuma Belediyesinin Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Eğitim-Sen Çaycuma Temsilciliği ile birlikte 22 Ekim Pazar günü yapacağı Çocuk Şenliği’nde, çocuklar, dev uçurtma boyayacak. Katılan her çocuğa bir kitabın armağan edileceği etkinlikte, ayrıca, “Cumhuriyet” temalı en güzel 3 uçurtma da ödüllendirilecek.

Çaycuma Belediyesi Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri çerçevesinde Eğitim-Sen Çaycuma Temsilciliği ile birlikte, içinde 17. Uçurtma Şenliği’nin de bulunduğu bir “Çocuk Şenliği” yapacak. 22 Ekim Pazar günü Yaşam Park’ta gerçekleştirilecek etkinliğin içinde çocuklar için farklı etkinlikler de yer alacak. Mete Arif Tokmak’ın resim, Fahri Eyican’ın karikatür, Mehmet Türkçelik’in “Denizden gelenler, elimden gelenler” adlı çatuk atölyesi yapacağı şenlikte Eğitimci-Yazar Fatma Kılıç kitaplarını imzalayacak.

İBRAHİM TORLAKÇI İLE FAHRİ BOZBAŞ ÇOCUK ŞARKILARIYLA SAHNE ALACAK
Çaycuma Belediyesi Yaşampark alanında yapılacak şenliğe katılan her çocuğa ücretsiz bir kitap verilecek. Cumhuriyet temalı en güzel 3 uçurtmanın ödüllendirileceği etkinlikte İbrahim Torlakçı ile Fahri Bozbaş çocuk şarkılarıyla sahne alacak.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünden

Ana Boru Arızası nedeniyle; İstasyon Mahallesinin; Gökhan Velikişioğlu Caddesi, Kenan…

03.01.2023
Salı
Detaylar

Belediye Bütçesi 408 milyon oldu

Belediye Bütçesi 408 milyon oldu Çaycuma Belediye Meclisi eylül ayı…

13.09.2024
Cuma
Detaylar

Döşenecek Taşlar Anketle Belirlendi

Çaycuma Belediyesi, Anketle Esnafa Sordu… Çaycuma ilçe merkezi Mustafa Zeren…

11.11.2015
Çarşamba
Detaylar

Sorumluluklarınızı yerine getirin

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, geçmiş dönemde, inşaatı biten ancak…

07.12.2017
Perşembe
Detaylar