2016-2017 eğitim öğretim yılı

2016-2017 eğitim öğretim yılı

Yayınlanma Tarihi: 20.01.2017 - Cuma | Görüntülenme Sayısı: 53 görüntüledi

Değerli öğrenciler,

 

2016-17 öğretim yılının birinci yarıyılı bugün sona erdi. Büyük bir heyecanla karnelerinizi aldınız. Karnede notlarınız ne olursa olsun, soğuk-sıcak, aydınlık-karanlık demeden, bilginin, öğrenmenin peşine düşen siz değerli öğrencilerimizi kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Başlı başına bu çabanızla yıldızlı pekiyiyi hak ediyorsunuz.

 

Çağımız bilgi çağıdır. Ülkemizin yarınlarının daha aydınlık olması bu nedenle sizlerin iyi yetişmesine bağlıdır. Sizden sürekli okuyup, araştırmanızı bilgi ve becerilerinizi geliştirmenizi istiyorum. Bunu yaptığınız sürece geleceğe çok daha sağlam adımlarla yürüyeceğinizden emin olunuz. Sizden bir diğer talebim de Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk’ün ışıklı yolundan ayrılmamanızdır. Tarihimizi, özellikle de Ulusal Kurtuluş Savaşımızı iyi irdeleyiniz. Bu sayede ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu anlayacak, ulusal bilincimize daha fazla sahip çıkacaksınız.

 

2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci döneminin tamamlanması nedeniyle siz sevgili öğrencilerimizin karne heyecanını yürekten paylaşıyor, öğretmenlerinize ve size iyi tatiller diliyorum.

 

Bülent KANTARCI
Çaycuma Belediye Başkanı

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

EKREM ÇELEN’İN CENAZESİ

İLÇENİN AKYAMAÇ KÖYÜ’NDEN; CELAL ÇELEN’İN OĞLU, ERKAN VE ERSAN ÇELEN’İN…

15.04.2022
Cuma
Detaylar

O evin hikâyesini anlattı

Nihat kantarcı yolu açmaya kendi evini yıkarak başladı Belediyemizin yaşayan…

23.12.2022
Cuma
Detaylar

Çaycuma Belediyesi İmar ve Şehircilik…

19.07.2017
Çarşamba
Detaylar

Allah bir daha böyle acılar…

Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, Miraç Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda, “Bu…

17.02.2023
Cuma
Detaylar