Çaycuma Belediyesi bünyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde Mezarlıklar Birimi kuruldu. Ayrıca tüm cenaze hizmetlerinin Çaycuma Belediyesi’nce ücretsiz verilmesi kararı alındı.
Çaycuma Belediyesi bünyesinde Mezarlıklar Birimi kuruldu. Peyzaj Mimarı Timuçin Pak’ın müdürlüğünde yeni kurulan Mezarlıklar Birimi Çaycuma Belediyesi bünyesinde hizmete başladı. Ayrıca tüm cenaze hizmetlerinin Çaycuma Belediyesi’nce ücretsiz verilmesi kararı alındı.
Konu hakkında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Bu tip hizmetler görevlendirmeyle yürütülmüş, bizde belediye meclis kararıyla böyle müdürlüğün daha iyi hizmet verebileceği kararını alarak meclisimizde onayladık. Bu günden itibaren çalışmalar başlamıştır. Müdür kadrosuna da daha önce park ve bahçelerden sorumlu arkadaşımız Mimar Timuçin Pak atanmıştır. Mezar kazımı, imam gibi tüm cenaze hizmetlerinin ise vatandaşa ücretsiz yapılması kararı alınmıştır. ” dedi.
İLÇEMİZ AYVAZLAR MAHALLESİ`NDEN, MERYEM, ARZU, NAZLI VE ADEM DEMİRSOY’UN ANNELERİ,…
Ana Boru Arızası Nedeniyle; Çay Mahallesinin; Kemalpaşa Caddesi, Filiz Sokak,…
Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Berat Kandili nedeniyle yayımladığı mesajda,…