Çaycuma Belediyesi bünyesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde Mezarlıklar Birimi kuruldu. Ayrıca tüm cenaze hizmetlerinin Çaycuma Belediyesi’nce ücretsiz verilmesi kararı alındı.
Çaycuma Belediyesi bünyesinde Mezarlıklar Birimi kuruldu. Peyzaj Mimarı Timuçin Pak’ın müdürlüğünde yeni kurulan Mezarlıklar Birimi Çaycuma Belediyesi bünyesinde hizmete başladı. Ayrıca tüm cenaze hizmetlerinin Çaycuma Belediyesi’nce ücretsiz verilmesi kararı alındı.
Konu hakkında Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Bu tip hizmetler görevlendirmeyle yürütülmüş, bizde belediye meclis kararıyla böyle müdürlüğün daha iyi hizmet verebileceği kararını alarak meclisimizde onayladık. Bu günden itibaren çalışmalar başlamıştır. Müdür kadrosuna da daha önce park ve bahçelerden sorumlu arkadaşımız Mimar Timuçin Pak atanmıştır. Mezar kazımı, imam gibi tüm cenaze hizmetlerinin ise vatandaşa ücretsiz yapılması kararı alınmıştır. ” dedi.
Gün boyu süren hummalı bir çalışma ile pazaryerlerini kardan temizleyen…
Çaycuma Belediyesinin ocak ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda belediyenin…
Çalışıla ve İş Kurumu Zonguldak İl müdürlüğü ile Belediyemiz arasında…
BAKKA’nın 2024-2028 yılları için hazırladığı Batı Karadeniz Bölge Planı’yla ilgili…