Başkan Kantarcı’ya Almanya’dan Mektup

Başkan Kantarcı’ya Almanya’dan Mektup

Yayınlanma Tarihi: 11.09.2014 - Perşembe | Görüntülenme Sayısı: 97 görüntüledi

Almanya’nın Lennestadt Belediye Başkanı Stefan Hundt, Yabancılar ve Entegrasyon Meclisi Başkanı Nedim Kalembaşı aracılığıyla Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya iyi niyetlerini ifade eden mektup yolladı. Başkan Kantarcı, Başkan Hundt’a cevap mektubu yazarak Lennestadt ile kardeş şehir olmak istediklerini ifade etti.

 

Başkan Hundt, mektubunda şunları ifade etti; “Sizi Lennestadt’tan kalpten selamlıyorum. Nedim Beyin aramızda bir bağlantı kuracağından çok memnunum. Şehriniz hakkında çok bilgiler aldım. Karadeniz’in yakınında olduğundan yeri çok önem taşıyor. Türkiye’ye defalarca gezilerde bulundum ve defalarca doğusuna kadar gittim. Buradaki Türk halkıyla çok iyi bir bağlantı içerindeyiz. Umarım Türkiye’deki gelişim ilerler ve Almanya ile olan bağlantılar ve dostluk gelişir. Saygılarımla.”

 

Başkan Kantarcı ise cevap mektubunda şunları ifade etti; “Türkiye, Çaycuma ve şahsım için iyi düşüncelerinize teşekkür ederim.

 

Sizler sayesinde Almanya, hemşehrilerimiz için ikinci vatan olmuştur. Gerek oradaki Türk halkıyla olan yakın ilişkileriniz, gerekse sizin Türkiye’ye olan seyahatleriniz sonucu ülkemizin gelişmesini izlemeniz, bizim için memnuniyet vericidir.

 

Bu gelişmeyi sizlerle işbirliği içinde gerçekleştirmek bizim de arzumuzdur. Bağlarımızı sıkılaştırmak adına sizleri misafir etmekten onur duyarız.

 

Aynı zamanda Çaycuma ile Lennestadt’ı kardeş şehir yapmayı teklif ederiz. Saygılarımla.”

 

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Kantracı’dan futbolculara yemek

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ilçeyi Süper Amatör Lig’de temsil…

26.03.2018
Pazartesi
Detaylar

Birincilik ödülü Kürşat Zaman’ın

Birincilik ödülü Kürşat Zaman’ın Belediyemizin düzenlediği “Mandasıyla, yoğurduyla Çaycuma” başlıklı…

14.07.2024
Pazar
Detaylar

Çaycuma Belediyesi Su Analiz Raporu…

08.10.2014
Çarşamba
Detaylar

HİKMET KORAMAN’IN CENAZESİ

SALTUKOVA BELDESİ AŞAĞISARMAŞIK KÖYÜ’NDEN, MERHUM ŞOFÖR SATILMIŞ KORAMAN’IN OĞLU ŞOFÖR…

28.12.2024
Cumartesi
Detaylar