Yaz gelmeden hizmete sunacağız

Yaz gelmeden hizmete sunacağız

Yayınlanma Tarihi: 13.04.2018 - Cuma | Görüntülenme Sayısı: 137 görüntüledi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Asansör sayesinde, çarşı bölgesindeki insanlarımız, yaya olarak, hem hastaneye, hem de imar uygulamalarını tamamladığımız ve önümüzdeki dönemde büyük yapılaşma hareketi beklediğimiz Yeşiltepe bölgesine kolayca ulaşacak” dedi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Abdullah Kalaycı Caddesi ile Çaycuma Devlet Hastanesi arasında yaya ulaşımını sağlayacak olan asansör çalışmasını yerinde inceledi. Başkan Kantarcı, asansörün hastane önündeki binasının tamamlandığını belirterek, “Şu anda alt kottaki temel çalışmalarımız devam ediyor, bir hayli mesafe aldık. Buradaki yapıyı da hızlı bir şekilde yaptıktan sonra asansör güzergâhının tesviye işlemlerini yaparak daha önceden ihalesini yaptığımız asansör firmasına yeri teslim edeceğiz. Umuyorum çok fazla vakit geçmeden, yaz başlarında asansörümüzü devreye alacağız. Bu asansör tarihi Çaycuma ile hastane bölgesini, Yeşiltepe bölgesini birbiriyle birleştirecek.  Böylece hastane ve Yeşiltepe Mahallesine yaya ulaşımını çok kolay bir şekilde sağlamış olacağız” dedi.

YEŞİLTEPE MAHALLESİNDE BÜYÜK KONUTLAŞMA OLACAK

Mevcut durumda hastaneye ulaşabilmek için otomobil veya toplu taşıma araçlarıyla uzun bir yol kat ederek ulaşıldığını söyleyen Kantarcı,  “Şimdi bu asansör sayesinde çarşı bölgesinden yaya olarak insanlarımız hem hastaneye, hem de imar uygulamalarını tamamladığımız ve önümüzdeki dönemde büyük yapılaşma hareketi beklediğimiz Yeşiltepe bölgesine kolayca ulaşmış olacak. Yeşiltepe bölgesindeki bu 18 uygulaması yaklaşık 30-35 yıldır devam eden Çaycuma’da kangrene dönmüş bir uygulama. Yaklaşık bin dönüm civarında binlerce konut sığabileceği bir arazi var. Biz zaten gelir gelmez önce imar planını ele alıp, güzel bir imar planı yaptık. Şimdi de 18 uygulamasıyla vatandaşlarımıza tapuları dağıtılma noktasına geldi. Asansörümüzle beraber buradaki yeni oluşacak mahallenin bağlantısını tamamlamış olacağız. Şimdiden Çaycuma halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Baştan sona bir iyilik öyküsü

Kahraman madenciye tekerlekli sandalye   Öğrencilerin topladığı mavi kapaklarla alınan…

14.06.2018
Perşembe
Detaylar

Ölçü Aletlerinin Kontrol Yetkisi Alındı

Çaycuma Belediyesi Zabıta Memuru Mustafa Berber, katıldığı kursu başarıyla bitirerek…

11.08.2016
Perşembe
Detaylar

Atık Su Arıtma Tesisi Faaliyete…

2013 yılında yapımına başlanılan Atık Su Arıtma Tesisi faaliyete geçerek…

09.02.2015
Pazartesi
Detaylar

YAŞARE DEMİRSOY’UN CENAZESİ

İLÇENİN AYVAZLAR KÖYÜ PİRAHMETLER MAHALLESİ’NDEN, ŞÜKRAN, TÜRKAN, ZEHRA, ENGİN, MUSTAFA,…

31.12.2022
Cumartesi
Detaylar