Çaycuma Belediye Garajında Yoğun Çalışma

Çaycuma Belediye Garajında Yoğun Çalışma

Yayınlanma Tarihi: 17.09.2014 - Çarşamba | Görüntülenme Sayısı: 150 görüntüledi

Çaycuma Belediyesi bünyesindeki araçları kendi garajında yenilemeye başladı. Belediye bünyesinde kullanılan ve eskiyen araçlar bakım ve onarımdan sonra kaporta boya yapılıyor.

Son olarak 50 NC iveco marka kamyonet, Fen İşleri Müdürlüğünde kullanılan Ford Transit marka kamyonet ve Leyland marka kamyonet bakım ve onarımın ardından kaporta ve boya yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Belediye bünyesinde kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanıyoruz. Belediye Garajımız imalathane gibi çalışmakta. Kullanılmakta olan araç ve gereçlerin bakımı yapıldığı gibi firen, balata ve motor arızaları da giderilmekte. Ayrıca garajımızda konteynır, oturma bankı ve yön levhaları tamir, bakım ve yeni üretim de yapılmaktadır. Bu çalışmalar Belediyemize tasarruf sağlamakta.” dedi.

İlginizi Çekebilecek Yazılar

Çaycuma Belediyesi Su Analiz Raporu…

05.08.2015
Çarşamba
Detaylar

EMLAK VERGİSİNİ ÖDEMEYİ UNUTMAYALIM

06.05.2020
Çarşamba
Detaylar

Kantarcı, Çevre Dostu Belediye Başkanı…

Tema Vakfı danışmanı Seçkin Ünsal ve çevreciler Çaycuma Belediye Başkanı…

04.11.2014
Salı
Detaylar

MEHMET İNAM’IN CENAZESİ

PERŞEMBE BELDESİ YAZIBAŞI KÖYÜ’NDEN; AHMET İNAM’IN OĞLU, ARZU, BAHAR VE…

03.07.2022
Pazar
Detaylar