Kantracı’dan futbolculara yemek

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, ilçeyi Süper Amatör Lig’de temsil eden Çaycumaspor’a yemek verdi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kilimli Belediyespor’la oynanacak ligin son maçı öncesi Çaycumasporlu futbolculara Seka Sosyal Tesisleri’nde yemek verdi. Yemekte, kulüp idarecileri ve futbolcular da hazır bulundu. Neşeli bir ortamda geçen yemekte Başkan Kantarcı, futbolcularla sohbet etti. Futbolcular, kulübe Çaycuma Belediyesinin destek vermesini isterken oyunculara başarılar dileyen Başkan Kantarcı, oynanacak maçın ardından bir araya gelerek bu konuyu görüşmeleri gerektiğini söyledi.

ÇAYCUMASPOR HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ

Kantarcı, “Ne yapacağımızı uzun uzun konuşalım. Ben düşüncülerimi söyleyeyim, ilgililer söylesin. Ben ne yapılması konusunda fikir sahibiyim. Gerekeni yaparım. Ama sadece şunu söyleyeyim; Bu işin belediyeye verilmesine ben karşı çıktım. ‘Belediye alsın masrafları çeksin’ değil. Ben şundan yanayım. Çaycumaspor hepimizin ortak değeriyse herkes gücü olanında, kimisi maddi, kimisi manevi destek yapmalı. Hep beraber üzüleceğiz veya hep beraber sevineceğiz. Yoğunuz ama bu konuda ben yapılacak her toplantıya katılmaya hazırım. Oturacağız, konuşacağız. Sadece konuşmayacağız, konuştuklarımızı hayata geçireceğiz” dedi. Yemeğin ardından Başkan Kantarcı, futbolcu ve idarecilerle bolca hatıra fotoğrafı çektirdi.