Çaycuma İtfaiyesi’nden Trafik Kazasına Müdahale

Çaycuma’nın Perşembe beldesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.
   Saat 13.15 sıralarında Çaycuma’ya bağlı Perşembe beldesi Kerimler köyü Sağıroğlu Mahallesi girişinde meydana geldi. Enes Yarbaşı idaresindeki 67 ZF 637 plakalı otomobil, Bülent Argın yönetimindeki 71 EF 024 plakalı araçla çarpıştı. Kazada sürücü Enes Yarbaşı, Mehmet Yarbaşı ve Hatice Yarbaşı ile diğer araçta bulunan sürücü Bülent Argın ve Gökhan Kılıç yaralandı. Çevredeki vatandaşların kazayı jandarmaya bildirmesiyle jandarma, AFAD kurtarma ekibi ve Çaycuma Belediyesi İtfaiyesi kısa sürede olay yerine geldi. Araçta sıkışan yaralılar Çaycuma belediyesi İtfaiye ekipleri tarafında çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ambulansla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı kaydedildi.
Kazanın şerit ihlali nedeniyle meydana geldiği belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.