PTT’den Kantarcı’ya ziyaret

PTT’nin kuruluşunun 177. yılı nedeniyle bir dizi ziyarette bulunan PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşebaşı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı da ziyaret etti.

PTT Zonguldak Başmüdürü Mehmet Meşebaşı Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı ziyaret etti. Yanında PTT Çaycuma Müdür Vekili Murat Koymatçık, PTT Zonguldak İşletme Müdür Vekili Soner Sinoplu ve PTT Memuru Birsen Gürsoy’la birlikte Çaycuma Belediyesine gelen Meşeli, ziyaretin PTT’nin 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle yapıldığını söyledi. Meşebaşı aynı zamanda kurumlarınca düzenlenen kişisel pul kampanyasına verdiği destek nedeniyle Başkan Kantarcı’ya teşekkür etti. Kent merkezinde kurulması düşünülen Pttmatik yeri sorununun da çözüldüğü ziyaretin anısına Başkan Kantarcı’ya, Osmanlı Devleti zamanında, İstanbul’daki PTT merkezlerini gösteren bir harita da hediye eden Meşebaşı, ziyaretten son derece memnun duygularla ayrıldı.