Adım adım bisiklet festivaline

Yirmi kişilik grupla Çaycuma’yı ziyaret eden Düzce Bisiklet Topluluğu üyeleri bir bisiklet yaptığı turu yaptığı, bisiklet festivaliyle ilgili görüşmeler yaptı

Yirmi kişilik grupla gelen Düzce Bisiklet Topluluğu üyeleri, hafta sonunu, bisiklet yollarıyla ünlü Çaycuma’da geçirdi. Bisikletleriyle ilçeyi turlayan bisiklet severler ilk kez geldikleri Çaycuma’ya hayran kaldı. Düzce Bisiklet Topluluğu Başkanı Nizamettin Ulaş ileride Çaycuma’da yapılması planlanan bisiklet festivali öncesi hem çevreyi tanımak hem de görüş alışverişinde bulunmak üzere günü birlik bir ziyaret düzenlediklerini açıkladı. SEKA Sosyal Tesisleri’nde bir süre dinlenen grup üyeleri daha sonra Çaycuma Belediyesi Sportif Faaliyetler Sorumlusu Yücel Korkmaz rehberliğinde ilçeyi gezdi. Grup, ayrıca kentte bisikletin simgesi haline gelen Bisiklet Heykeli’ne de uğrayarak fotoğraf çektirdi. Burada, heykelin konu kişisi İsmail Zengin’le buluşup sohbet eden bisiklet severler, ardından, Filyos beldesine pedal çevirerek tarihi yerleri ziyaret ettir. Bisiklet severler, aynı gün akşam Düzce’ye döndü.