Aralık Ayı Meclis Toplantısı

Çaycuma Belediyesi Aralık 2014 Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Bülent Kantarcı başkanlığında gerçekleştirdi.

Gündem maddesinde yer alan Belediyenin üyesi olduğu Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) üyeliğinden ayrılması görüşüldü. Aidat yükünden başka hiçbir katkısı olmadığı ifade edilen BAKAB üyeliğinden Çaycuma Belediyesi oy birliğiyle ayrıldı. Kasım ayı Meclisinde Türlü İşler Komisyonuna havale edilen "Çaycuma Belediyesinin Kuruluş Tarihi" ile ilgili olarak komisyondan gelen raporun görüşüldü. Bir sonraki toplantıda ele alınması kararlaştırıldı. Ardından imar tadilatları görüşüldü. Ak Partili meclis üylerinin verdiği, bir önceki toplantıda karara bağlanan "imar otopark yönetmeliği" konusunda fiyat indirimi talep edilen önerge oy çokluğuğla red edildi. Ancak Başkan Kantarcı Ak Partililerin önergesinin incelenerek daha sonra yeniden değerlendirilmesini istedi.
Meclis gündem maddelerinin ardından sinevizyon eşliğinde belediye çalışmaları meclis üyelerine anlatıldı.