Mahalle Sakinlerinden Teşekkür Ziyareti

Yeni Mahalle Ulucami çevresinde oturan mahalle sakinleri Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı makamında ziyaret ederek, mahallede yapılan yol çalışmaları için teşekkür ettiler. Mahalle sakinleri adına bu ziyareti yaptıklarını ifade eden Niyazi Boz, Mehmet Tabak ve Hamdi Cömert, uzun yıllar Ulucami çevresindeki yolların ihmal edildiğini, ancak Bülent Kantarcı döneminde bisiklet yollarıyla birlikte ara yolların tamamının yapıldığını söyleyerek Başkan Kantarcıya teşekkür ettiler.
Başkan Kantarcı ise, Ulucami çevresindeki ara yolların kilitli parke kaplandığını, bisiklet yolları da yapıldığını ifade ederek, “Belediyemiz tüm ekibiyle her alanda çalışma başlatmıştır. İhtiyaç olan bölgeleri de sırasıyla ele alacağız. Har bölgede kilitli parke, bordür ve yaya yollarının yanı sıra bisiklet yolları da yapmaktayız. Daha modern ve yaşanabilir bir Çaycuma hedefine ulaşmak için tüm kadromuzla çalışıyoruz. ”dedi.