Yeni arkadaşlarımız işbaşı yaptı

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında işe başlayan 20 arkadaşımızın ilk gün heyecanını paylaşan Başkan Kantarcı, “Önce iş güvenliği” dedi.

Çaycuma Belediyesi ile İş-Kur il Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği Toplum Yararına Program kapsamında işe başlayacak olan 20 kişi, görev yerleri tespit edilerek yeni işlerine başladı. Yeni işçi arkadaşlarımızın belediyenin çevre, park ve bahçe düzenlemeleri ile temizlik işlerinde çalışması kararlaştırıldı.

Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, TYP 5 ve TYP 6 projeleri kapsamında işe başlayan 20 kişinin ilk gün heyecanını paylaştı. Kantarcı burada yaptığı açıklamada, “Çalışma ve İş-Kur il Müdürlüğü ile Belediyemiz arasında yapılan proje kapsamında geçici süreli bir çalışma olacaktır. Bu süre içinde çalışırken iş güvenliğine önem vermenizi öncelikle rica ediyorum. Yeni görevinizin beldemize ve size hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra işçilerin işyerleri tespiti yapılarak ilgili birimlere yönlendirildi.