Yeni süpürge aracı hizmete girdi

Çaycuma Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi’nden 2015 model traktör çekmeli vakumlu yol süpürme makinesi aldı. Belediyenin envanterine giren araç hafta sonundan itibaren hizmet vermeye başladı. Yeni makinenin yüksek vakum gücü ve geniş süpürme aralığıyla meydanlar, bulvarlar, pazaryerleri ve yollarda temizlik son derece hızlı bir şekilde yapılacak. Makine temizlik sırasında toz kalkmasını da engelleyerek, daha kaliteli bir temizlik hizmetinin sunulmasını sağlayacak.  Vakumlu yol süpürme makinesi 3 metreküp çöp ve 500 litre su tankı ile vakumlama ve su püskürtme gibi özelliklere de sahip.

HAYIRLI OLSUN

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Değişen Çaycuma’ya yakışan modern araçları belediyemize kazandırmaya devam ediyoruz. Vakumlu temizlik süpürgemizi bugünden itibaren hizmete sunuyoruz.  Çaycuma’ya çok daha kaliteli, çok daha hızlı temizlik hizmet sunacağız. Su tankı sayesinde temizlik yaparken en küçük toz bile kaldırmayan vakumlu süpürge, yaşanabilir Çaycuma idealimize büyük hizmetlerde bulunacak. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.