Çaycuma Belediyesi'nden yarışmacılara kayak keyfi

Çaycuma Belediyesi fotoğraf yarışmasında dereceye giren ilk 10 yarışmacıyı vaat ettiği gibi Kartalkaya’ya götürdü.

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden yapılan “Çaycuma’nın En Güzel Karlı Manzarası Fotoğraf Yarışması”nda dereceye giren yarışmacılar, yarışma ödülü olarak hafta sonu, Kartalkaya’da, kayak keyfi yaşadı. Çaycuma Belediyesi’nin facebook sayfası takipçilerinin beğenileriyle belirlenen yarışmacılara Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve eşi Belgin Kantarcı da eşlik etti. Gün boyu keyiflerince kayak yapan katılımcılar, bir de sucuk partisi yaptı. Pazar günü sabah saatlerinde yola çıkan kafile, hoş hatıralar biriktirerek gece saatlerinde Çaycuma’ya döndü.

BU TİP ÇALIŞMALARI SÜRDÜRECEĞİZ

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bülent Kantarcı, “Yarışma şartnamesinde söz verdiğimiz gibi ilk ona sıraya giren arkadaşlarımızla Kartalkaya gezimizi yaptık. Son derece güzel bir etkinlik oldu. Hem Çaycuma’nın görsel hafızasına çok güzel fotoğraflar eklendi, hem de bu gezi ile yeni dostluklar, arkadaşlıklar oluştu. Birbirini hiç tanımayan onlarca insan, birbiriyle arkadaş olarak geri döndü. Biz de onları tanımaktan çok mutlu olduk. Sosyal, kültürel açıdan önemi olduğunu düşündüğüm bu tip çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.