Kantarc, "Bir kez daha milletimize başsağlığı diliyorum"

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Bir önceki katliamda yitirdiğimiz yurttaşlarımıza gözümüzden akan yaşlar kurumadan, bir kez daha içimize ateş düştü. Ankara’da meydana gelen patlamada, şu ana kadar yapılan belirlemelere göre 37 yurttaşımız hayatını kaybetti, 71 yurttaşımızınsa halen hastanelerde tedavileri sürüyor. Hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı yurttaşlarımızın sağlıklarına bir an önce kavuşarak aramıza katılması en büyük temennimdir.

Hem toplumun hem de yakınlarını kaybeden ailelerin acılarının bir nebze olsun hafiflemesi için, olayın üzerinde hiçbir kuşku kalmayacak şekilde aydınlatılması, fail ve azmettiricilerin bulunarak yargı huzuruna çıkarılması gerekmektedir. Yetkililerin hem bundan sonra böylesi katliamlar olmaması, hem de bu saldırının aydınlatılması için üzerine düşen görevi yapmasını bekliyor, bir kez daha milletimize başsağlığı diliyorum."