Yardımlar yola çıktı

Kaymakamlık ve Belediye işbirliği ile Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere toplanan iki tır dolusu yardım malzemesi yola çıktı.

Çaycuma kaymakamlığı ve Çaycuma Belediyesi işbirliği ile Çaycuma halkı ve esnaflarından toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi yola çıktı. Çaycuma Yalı Caddesi’ndeki pazaryerinde yapılan uğurlama törenine Çaycuma İlçe Kaymakamı Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Vekili Cengiz Gökçe, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu, Memur-Sen Çaycuma İlçe Temsilcisi Kenan Tunç, din görevlileri ve Kuran Kursu öğreticileri katıldı. Uğurlama öncesi Yeni Cami İmam Hatibi Kurtuluş Akbaş Kuran okurken, İlçe Müftüsü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da dua etti. Ardından Suriye-Bayırbucak Türkmenlerine yardım TIR'ı Çaycuma’dan uğurlandı.