Her akşam 500 kişiye yemek

Çaycuma Belediyesinin düzenlediği iftar yemeklerinde her akşam 500 kişi yemek yiyor.

Çaycuma Belediyesi ramazan ayı nedeniyle ilçe merkezinde bulunan otoparkın terasında, her akşam 500 kişiye iftar yemeği veriyor. 4 çeşit yemekten oluşurken mönü Çaycumalı hayırseverlerin katkılarıyla oluşturuluyor. İftar saatinden önce İlçe Müftülüğünün din görevlileri tarafından Kuran da okunuyor. Din görevlileri zaman zaman ilahiler okuyarak iftar yemeğine renk katıyor. Yemeklere ilçe protokolünden de katılımlar oluyor.

ÇOK GÜZEL BİR ATMOSFER OLUŞTU

Konuyla ilgili olarak konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Barış ve huzur ayında Çaycumalılar olarak büyük bir toplumsal dayanışma örneği gösteriyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla yaptığımız iftar organizasyonu, son derece güzel görüntülere sahne oluyor. Yüz elliden fazla üniversiteli gencimiz başta olmak üzere her akşam 500 Çaycumalıya yemek veriyoruz. Bu güzel ortamın hazırlanmasına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katkı sunan Çaycumalı hayırseverlere minnettarım.  Vatandaşlarımızın bu konudaki her türlü işbirliği teklifine açık olduğumuzu da belirtmek isterim” dedi.