Muhteşem konser

Şef Levent Özger yönetimindeki Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosunun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle verdiği konser muhteşem oldu

Şef Levent Özger yönetimindeki Çaycuma Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir konser verdi. Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan konser muhteşem görüntülere sahne oldu. Türk Sanat Müziği’nin birbirinden güzel eserlerinden oluşan bir repertuvarla izleyicilerin karşısında çıkan koro, performansıyla göz doldurdu. Şarkıların büyük bölümüne eşlik eden izleyici topluluğu, konserin sonunda koroyu ayakta alkışladı. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı konserin sonunda, başta koro sorumlusu Hamza Başören ve Şef Levent Özger olmak üzere emeğe geçen herkese teşekkür ederken, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt da çiçek takdim etti.