Son 12 konut da satışa sunuldu

Çaycuma Belediyesi Vadi Evleri projesinde son kalan 12 konutu da açık artırma yoluyla satışa çıkardı. İhale 21 Nisan’da yapılıyor.

Çaycuma Belediyesi,  Oktay – Olcay Yurtbay Caddesi üzerinde yapımını sürdürdüğü Vadi Evleri’nde son kalan 12 konutu da ihale yoluyla satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale, 21 Nisan Cuma günü, Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacak. Şartnameleri bedelsiz olan ihaleye aynı gün, saat 14.00’e kadar müracaat edilebilecek. Açıklanan ihale şartnamesine göre, 3+1 ve 4+1 odalı konutlar, 230 bin lira ile 320 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.  Peşin alımın esas alınacağı ihalede, vade farkı gözetilerek, taksitlendirme seçeneği de sunulacak. Daha önce 34 âdeti, üç gün gibi kısa bir sürede satılan konutların son kalan 12’si için ihaleye gireceklerin belediyeye herhangi bir borcu olmaması koşulu aranacak.

KAYNAKLARIMIZI AKILCI KULLANIYORUZ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Bir vizyon projede daha sona doğru yaklaşıyoruz. Özgün mimarisi, modern tasarımıyla Çaycuma’ya değer katacak Vadi Evleri projemizin daha önce 34 tanesini satmıştık. Şimdi son kalan 12 konutu da satışa çıkarıyoruz. Böylece belediyemize büyük gelir elde edeceğiz. Kaynaklarımızı akılcı kullanarak, maksimum fayda sağlıyoruz. Yıllardır unutulmuş bir projeyi hayata geçirdik ve çok başarılı sonuçlar elde ettik. Elde ettiğimiz gelirle diğer projelerimizi finanse edeceğiz. Vadi Evleri’mizin Çaycuma halkın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.