Başkan Kantarcı CHP Heyetini Ağırladı

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Parti Meclis Üyesi Tuncay Özkan, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Kırışgil ve Meclis Üyesi Ali Bağdatlı, CHP İl Başkanı Harun Akın, İlçe Başkanı Umut Başoğlu ile CHP’li ilçe ve belde belediye başkanlarını Çaycuma Seka Çay Bahçesinde ağırladı.

CHP’nin Kardeş Belediyeler Projesi kapsamında Zonguldak’ta bir araya gelen Belediye başkanları ve partililer toplantı sonrası Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın daveti üzerine Çaycuma Seka Çay Bahçesinde öğle yemeği yedi. Başkan Kantarcı konuklarla tek tek ilgilendi.