Akülü arabalar vatandaşlara teslim edildi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycumalı işadamı Şenan Kerçin’in temin ettiği iki akülü arabayı, engelli iki vatandaşa teslim etti.

Çaycuma’da yaşayan, biri doğuştan, diğeriyse bir trafik kazası sonrası engelli duruma düşen Bayram ve Fahriye Oruç adlı vatandaşlara, akülü engelli arabaları teslim edildi. Çaycumalı hayırsever işadamı Şenan Kerçin’in temin ettiği araçlar, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tarafından hak sahiplerine verildi. Daha önceleri defalarca müracaat ettikleri halde araç sahibi olamayan engelli vatandaşların durumu, “Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğine katılmak için ilçeye gelen İşadamı Şenan Kerçin’e iletildi. Ticari faaliyetlerini sürdürdüğü İstanbul’da bir kampanya düzenleyen Kerçin, kısa sürede temin ettiği iki aracı Çaycuma Belediyesi aracılığıyla engelli vatandaşlarımıza ulaştırdı.

TOPLUMSAL DAYANIŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ

Konuyla ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini yaşadık. Bize bunu yaşatan değerli hemşehrimiz Sayın Şenan Kerçin’e şükranlarımı sunuyorum. Çok değerli bir dayanışma örneği göstererek gerçek bir Çaycumalı olduğunu gösterdi. Çaycumalıların bir büyük aile oluşturduğunu her fırsatta söylüyorum. Zor zamanlarda el ele vermeyi, tasada kıvançta bir arada durmayı başardığımız oranda daha da büyük aile olacağız. Bugün bunun bir adımını daha attık. Araçlarına kavuşan vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Yaptığımız fiziki düzenlemelerle zaten engelsiz hale getirdiğimiz Çaycuma’da güle güle gezmelerini diliyorum” dedi.