3. Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Açıldı

İlçemizde kurulan 3. Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla yapıldı Çaycuma’da kurulan 3. Batı Karadeniz Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla yapıldı. Zengin bir protokolün katıldığı açılışta bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı “Çaycuma’da yine çok güzel bir etkinlik için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Sayın bakanıma ve beraberindeki heyete bu töreni onurlandırdığı için minnetlerimi, teşekkürlerimi sunuyorum. Fuarın katılımcılarına, destekçilerine, fuarı düzenleyen firmamıza en başta değerli kaymakamımıza ve fuarla ilgili 4 yıldan beri sürdürdüğümüz çalışmalara destek veren herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu fuarın kendinden beklenen sonuçları vermesini bölgemize ve ekonomiye gereken katkı sağlamasını umarak ve dileyerek hepinize tekrar hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum” dedi. Protokol heyeti yapılan konuşmaların ardından Bakan Varank’la birlikte stantları dolaşarak bilgi aldı.