Çaycuma'ya yeni İmar Planı - Çaycuma Belediyesi

Çaycuma'ya yeni İmar Planı

Proje çalışmasının eden. Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, Prf.Dr. Erol Köktürk, Y.Müh. Erdal Köktürk ve Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Yeni İmar Planı, Artı İmar Ltd.Şti. firmasının şehir plancısı Tuğberk Altınalan tarafından slayt sunumuyla tanıtıldı. Altınalan, projenin devam ettiğini, ancak ana hatlarıyla tamamlandığını ifade etti.
Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma'yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında yeni köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.
Katılımcılara teşekkür eden Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yeni imar planının heyecan yarattığını ifade etti.
Toplantı sonunda Çaycuma Belediyesine katkılarından ötürü Erdal Köktürk ve Erol Köktürk'e, Kaymakam Keçeli ve Başkan Kantarcı üzerinde Kadıoğlu Mozaiklerinin yer aldığı plaket takdim etti.